Leveranstid 1-3 dagar
Returrätt 30 dagar
Enhetsfrakt 59 kr

Vad roligt att du är nyfiken på att bli en del av Ohlssons Tyger, Sveriges ledande tygkedja. 
Vi älskar att sälja tyg och att göra världen mer kreativ!

Tygkedjan har 21 tygaffärer från Luleå i norr till Malmö i söder, samt en populär webbshop. 
Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi ska vara vänliga, kunniga, glada och tillmötesgående. Allt för att skapa en trevlig tygaffär där både kunder och säljare trivs!

I vårt sortiment finns egendesignade inredningstyger, unika och handplockade modetyger, praktiska sybehör och färdigsydda produkter som gardiner, mörkläggningsgardiner, plädar, kuddfodral, kökstextilier m.m. Arbetet kräver en god fysik och positiv inställning till kunder. Förutom att expediera kunder förekommer uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.

Vi tar alltid emot och läser spontana ansökningar! Vill du bli en del av vårt team? Vi tar emot ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv på jobb@ohlssonstyger.se

 

 

Vikarierande Butikschef Ohlssons Tyger i Sickla Köpkvarter

Som butikschef på Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet! 

Heltid 6 månader eller längre. Sista ansökningsdag 21 april 2019. Läs mer om tjänsten här!  

 

Butikschef Ohlssons Tyger i Hallunda Centrum

 Till vår Outlet i Hallunda Centrum söker vi en Butikschef som vill coacha och motivera säljarna i tygaffären till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet! 

Heltid, tillsvidare. Sista ansökningsdag 21 april 2019. Läs mer om tjänsten här!

 

Extrajobb som butikssäljare Ohlssons Tyger i Täby

Vi söker pigg och glad extrapersonal till vår butik i Täby centrum som kan jobba vid behov och vara intresserad av vikariat över sommaren. Rekrytering sker löpande och sista ansökningsdag är den 28e april. 

Deltid 6 månader eller längre. Sista ansökningsdag 28 april 2019. Läs mer om tjänsten här!  

 

Butikschef Ohlssons Tyger i Stockholm City, Sveavägen 20

Till vår fräscha butik mitt i Stockholm city söker vi en engagerad Butikschef som brinner för försäljning. Du coachar och motiverar medarbetarna för att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service.

Heltid, tillsvidare. Sista ansökningsdag 5 maj 2019. Läs mer om tjänsten här!

 

>